Vítejte! 

Chcete navštívit některou z mládeží BJB? Chcete se dozvědět o akcích ODM? Doufáme, že na našich stránkách najdete všechny informace týkající se ODM.

Kompas 2̶0̶2̶0 2021 - opět rušíme

Kvůli současné situaci opět rušíme i přeložené setkání. Následující plány zůstávají na příště.

Setkání bylo zrušeno s ohledem na současnou situaci s Covidem. Setkání bylo přesunuto na první březnový víkend 5. - 7. 3. 2021.

V sobotu 19. 9. se sejdeme v 16h na ZOOM setkání. Kde pro vás připravujeme program zhruba na hodinu a půl. Součástí bude biblické zamyšlení na úvod, navážeme s praktickými možnostmi jak nezaspat pokud by se měli omezení zpřísňovat a chceme zakončit ve společných modlitbách. Zvláště vedoucí mládeží jsou zvání, ale nenech se zastrašit a připoj se taky i když třeba nejsi oficiálně vedoucí.

Meeting ID: 988 5109 4506
Passcode: 455878

Dále neplatí - plánovaný program je přesunut na březen.

Kompas 2020 bude v termínu 18. - 20.  9. 2020 na Pusté Rybné. Začínáme páteční večeří v 18 hodin. Končíme nedělní bohoslužbou kolem poledne.
V programu pro vás chystáme praktické semináře a workshopy pro nakopnutí do práce s mládeží i v novém školním roce. Tento rok vám budou sloužit členové rady ODM. Cílem je vytvořit prostředí, ve kterém se jako tým mládeže můžete zamyslet nad nacházejícím obdobím ve vaší mládeži. Načerpat inspiraci od ostatních vedoucích a podělit se o to co vám dobře funguje. Sbalte si spacák, tým s kterým vedete mládež a nebo někoho, koho chcete do služby vtáhnout a doražte na setkání vedoucích mládeží BJB.
Programy
  • Povzbuzení do služby mládeži - vášeň pro službu, vyhoření
  • Jak se připravovat na mládež
  • Charakter vedoucího mládeže

KOMPAS.png

ODMka vol. 3

ODMka vol. 2